CSM București, meci încins cu Rapid. Antrenorul Thomsen, criză de nervi

Campioana României CSM București a fost ținută în șah de giuleștence până în minultul 55. Rapid a condus la două goluri în prima repriză și a fost egala campioanei la pauză, 14-14.

Susținută de frenetica galerie rapidistă, echipa giuleșteană a făcut cel mai bun meci al sezonului. Fără Neagu, Gullden, Ungureanu sau Manea, toate menajate, CSM București nu mai pare acea echipă invincibilă, chiar dacă a avut multe alte jucătoare de valoare pe teren.

CSM nu s-a putut deloc desprinde de Rapid, "vișiniile" ținându-se scai de adversare tot jocul. Evoluții foarte bune pentru portarul Olivia Nanu, dar și pentru Elena Dache, Camelia Carabulea, Cosmina Cozma sau Andreea Cruceanu, la Rapid, scrie GSP.

[citeste si]

Antrenoarea Helle Thomsen a făcut crize de nervi pe marginea terenului, nemulțumită de felul cum joacă elevele sale, mai ales în faza de apărare.

CSM a câștigat la final cu 30-27 și și-a trecut în cont a 17-a victorie consecutivă în Liga Națională. Rapid e pe locul 13, cu 12 puncte, echipa pregătită de Adriana Milea și Alina Dobrin având enoții în ceea ce privește rămânerea în prima ligă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel