CSM București - Gyor. Oana Manea, după victoria uriașă: Timpul trecea așa greu. Aici a fost cheia

Oana Manea a vorbit despre victoria senzațională a CSM-ului în fața unguroaicelor de la Gyor, campioanele europene.

CSM Bucureşti a învins Gyor cu 28-22 într-un meci din grupa principală a Ligii Campionilor la handbal feminin, astfel că şi-a consolidat poziţia de lider, scrie Prosport. Campioana României a învins formaţia maghiară pentru a doua oară în carieră, dar pentru prima dată în România. Jocul s-a desfăşurat în prezenţa a 5.000 de spectatori.

Oana Manea a povestit despre cât de dificilă a fost partida. Le-a mulțumit fanilor și a spus și unde a fost cheia unei victorii senzaționale pentru campioana României.

[citeste si]

"Le mulţumesc suporterilor, mă bucur că au făcut gălăgia asta care ne-a purtat spre victorie. Mă uitam la tabelă, timpul trecea greu, abia aşteptam să se termine meciul.

Cheia jocului a fost apărarea, dacă ai apărarea foarte bună câştigi, e imposibil să nu câştigi un meci. Sincer, am avut o superstiţie să nu mă bucur pentru absenţele din lotul lor, pentru că ştiam vor face celelalte jucătoare diferenta. Gyor e o echipa care joaca de trei ani impreuna dar motivatia noastra de a castiga si-a spus cuvântul", a spus Oana Manea, la Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel