CSM București - Gyor, marele meci. Ce au declarat ungurii

CSM BUCUREȘTI - GYOR, rezultat final. Cel mai important meci - LIVE TEXT
CSM BUCUREȘTI - GYOR, rezultat final. Cel mai important meci - LIVE TEXT

CSM Bucureşti e pregătită să dea marea lovitură la debutul în grupa principală a Ligii Campionilor şi să învingă campiona en-titre, Gyor. Partida va avea loc mâine de la ora 20:30.

Unguroaicele au ajuns la Bucureşti, iar Ambros Martin speră ca publicul să nu fie ostil, informează Digi Sport. Meciul se va disputa cu casa închisă.

Antrenorul Ambros Martin este cel mai mare atu al handbalistelor de la Gyor, pentru că le cunoaşte foarte bine pe tricolorele de la CSM de la naționala României.

"Va fi dificil din cauza calităţilor jucătoarelor de la CSM, dar şi din cauza faptului că noi nu trecem prin cea mai bună perioadă deoarece avem câteva jucătoare accidentate", a spus Ambros Martin, antrenorul de la Gyor.

Ambros Martin nu se teme de reacţia fanilor români, care vor umple sala Polivalentă.

Întrebat cum crede că va fi întâmpinat de fanii români, tehnicianul spaniol a răspuns: "Nu mă gândesc la asta. Îi respect, dar eu pot face diferenţa între echipa naţională şi cea de club. Cred că şi ei ştiu asta şi vor respecta acest lucru".

Despre duelul de vineri a vorbit și Helle Thomsen, antrenorul de la CSM Bucureşti: "Va fi un meci fantastic, două echipe bune se vor duela, am auzit că s-au vândut toate biletele, e important pentru noi să avem susţinerea fanilor".

"Toată lumea așteaptă acest meci și startul Champions League, și noi, și suporterii. Sigur va fi un meci puternic, ambele echipe sunt puternice. Sper la o atmosferă plăcută, să vină cât mai mulți suporteri să ne susțină", a spus și Oana Manea, pivotul campioanei României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel