CSM București - Gyor. Helle Thomsen: Meci FANTASTIC

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Antrenoarea echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Helle Thomsen, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la "un meci fantastic" cu Gyori Audi ETO KC în debutul fazei grupelor principale ale Ligii Campionilor. 

"Va fi un meci fantastic în care se întâlnesc două echipe foarte bune. Sunt bucuroasă că jucăm din nou în Sala Polivalentă pentru că e important să fim susţinuţi de cât mai mulţi suporteri. Gyor are o echipă puternică, are multe jucătoare valoroase, dar noi suntem optimişti. Vrem să facem un joc bun şi să câştigăm", a spus antrenoarea daneză. 

"Toate meciurile din Champions League sunt foarte importante, dar Gyor este una dintre cele mai bune adversare. Acum avem şansa să arătăm ce putem face ca echipă. Trebuie să batem Gyor pentru că jucăm acasă. În acest meci vom vedea unde ne aflăm şi ce putem face pe mai departe", a adăugat ea. 

Va fi o premieră cu Gyor

Întrebată ce părere are despre faptul că CSM Bucureşti nu a câştigat niciodată pe teren propriu în faţa formaţiei din Gyor, Helle Thomsen a răspuns scurt: "Vom schimba acest lucru vineri". 

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, vineri, de la ora 20,30, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia maghiară Gyori Audi ETO KC, în prima partidă din cadrul grupelor principale ale Champions League. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel