CSM, aviz pozitiv pentru grațiere. Ponta, reacție

Fostul premier Victor Ponta reacționează după ce Consiliul Superior al Magistratură (CSM) a dat aviz pozitiv pentru Legea grațierii, lansând o întrebare cu trimitere la cei care îi cataloghează pe membrii PSD și pe votanții PSD ca fiind ”corupți, vânduți rușilor, ciumă roșie”.

”Un jurnalist de la Deutsche Welle indrazneste sa considere ca decizia CCR este corecta si vede conducerea DNA facand politica "iacobina"!!!! Huoooo - este un corupt, vandut Rusiei, ciuma rosie , dusman de clasa etc.

Ieri CCR constata un conflict intre puterile statului prin faptul ca DNA a incalcat Constitutia intrand in activitatea politica a Guvernului si Parlamentului. Huooo - coruptilor, pesedistilor, proRusilor, etc !

Azi CSM da aviz pozitiv legii gratierii - huooo!!! Alti corupti , vanduti rusilor, pesedisti, etc!

Ce ma fac - si eu sunt de acord cu ei! Asta inseamna ca sunt doar corupt, prorus, ciuma pesedista sau sunt si "mocirla" si chiar "stirb"!? Ca m-as bucura.

Acum serios : astia care ne tot numesc pe toti cei care nu suntem de acord cu ei "mocirla" si "stirbi" sunt fascisti sau pur si simplu niste nebuni periculosi ?!?! Eu merg pe prima varianta! Dvs ce credeti?”, a scris, marți, pe pagina sa de socialzare, Victor Ponta.

Citește și: CSM, aviz pozitiv pentru GRAȚIERE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel