CSM a sesizat, din nou, Inspecția Judiciară, pentru atacurile lui Traian Băsescu la justiție

Fostul președinte Traian Băsescu "a recidivat". O declară judecătorul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Horațius Dumbravă. 

Tot el a precizat că președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, a anunțat, în debutul ședinței plenului CSM, că a sesizat Inspecția Judiciară în legătură cu ultimele afirmații ale fostului președinte Traian Băsescu referitoare la justiție. 

"Urmează ca Inspecția Judiciară să facă verificările necesare. (...) Iacă că domnia sa a recidivat astăzi, pentru că Inspecția Judiciară a constatat anterior că Traian Băsescu a afectat independența justiției, când a vorbit despre sechestrul pus pe terenul de la Nana", a spus Horațius Dumbravă. 

Traian Băsescu a fost întrebat de ce nu îi sună pe adjunctul șefului SRI, Florian Coldea, pe procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, sau pe președinta ÎCCJ, Livia Stanciu. Fostul președinte a răspuns cu o întrebare: "Pot să vă spun că din silă?". "Pentru că ei sunt artizanii acestui mod răvăşit de a face justiţie, fără respect pentru cel care nu e condamnat. Ce să fac? Vor să mai rămână cinci mandate în funcţie", a continuat Traian Băsescu. Acestea sunt doar o parte din declarațiile făcute de Traian Băsescu cu privire la judecători. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel