CSM a hotărât! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu Giorgiana Hosu, după DEMISIA de la DIICOT

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Secţia pentru procurori a CSM a luat decizia în cazul Giorgianei Hosu. Ce se întâmplă după ce și-a dat demisia de la DIICOT.

Secţia pentru procurori a CSM a decis ca Giorgiana Hosu să fie mutată la Parchetul General, după ce aceasta şi-a dat demisia din funcţia de şef al DIICOT.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât continuarea activităţii doamnei procuror Hosu Elena - Giorgiana în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, începând cu data de 26.09.2020, ca urmare a eliberării din funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, prin demisie, începând cu data de 25.09.2020", se arată în decizia CSM, citează Agerpres.

Giorgiana Hosu a solicitat CSM să-şi continue activitatea ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Serviciul de îndrumare şi control.

Totul vine după ce vineri, Giorgiana Hosu și-a anunțat joi demisia, după ce soțul ei, Dan Hosu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar instrumentat de DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel