Csiki Camelia: Nicolae mi-a CERUT să scriu această știre. NU am făcut-o

Scutaru Cristina / 14 noi 2017 / 19:53 Salveaza PDF Comentarii

Camelia Csiki, jurnalistă TVR 1, a povestit în emisiunea lui Radu Andrei Tudor, ce discuție a avut recent cu fostul principe Nicolae înainte de conflictul pe care deja îl cunoaștem.

Din ceea ce a spus jurnalista rezultă că Nicolae Medforth Mills a căutat scandal și a vrut doar apariția în presă.

"Am ținut legătura atât cu Casa Regală, cât și cu Nicolae, chiar și după ce a fost exclus. Ne-am scris tot timpul pe Facebook. Drept dovadă, noi am fost primii care am anunțat logodna lui Nicolae. Este adevărat că eu am vorbit cu Nicolae imediat după ce Familia Regală a dat comunicatul de luni seară, săptămâna trecută, despre faptul că Majestatea Sa nu se simte bine. Marți, Nicolae s-a dus la Aubonne. Eu i-am scris pe Facebook: 'mă bucur că sunteți acolo. Ce face Majestatea Sa?'. Nicolae mi-a spus că nu a fost primit și că îmi cere să fac o știre. De aici a urmat o lungă discuție între noi. L-am întrebat cine nu l-a lăsat să intre. (...) Nu mi-a spus că a avut loc un incident. El îmi tot spunea să fac o știre. I-am zis că mi se pare o știre de scandal, iar eu nu sunt jurnalist de scandal și că sigur se vor găsi ziariști care să scrie, lucru care s-a și întâmplat. L-am sfătuit să vorbească cu mama lui sau cu Principesa Margareta. Mi-a răspuns: 'nu vă faceți griji. O să fie bine'. I-am zis că nu l-am abandonat", a zis Camelia Csiki, realizatoarea emisiunii "Ora Regelui".

Amintim că marți seară Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale, la reședința din Elveția. Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul mitropolitului Europei Occidentale și Meridionale.

Mesajul Principesei Elena

Principesa Elena a transmis joi că faptele fiului său Nicolae Medforth-Mills sunt "profund greșite, moral și uman", acesta dovedind "dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale".

[citeste si]

"Sunt foarte dezamăgită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai. (...) Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greșite, moral și uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator", a afirmat principesa Elena.

Principesa a mai spus că i-a transmis, în trecut, fiului său faptul că Regele nu dorește să îl vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale și precizează că regele Mihai i-a confirmat decizia de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de acesta.

În august 2015, Regele Mihai i-a retras lui Nicolae titlul de "Principe al României" și calificativul de 'Alteță Regală'", fiind exclus din Linia de Succesiune la Coroana României.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24