Cseke Attila și-a lansat candidatura la Primăria Oradea

cseke-attila
cseke-attila

Fostul ministru al Sănătății, Cseke Attila, și-a lansat oficial, candidatura la Primăria Oradea, sub sloganul „Oradea sănăoasă”.

La eveniment au fost prezenţi liderii UDMR Bihor, dar și un grup de susținători format din 12 personalități ale comunității orădene, atât de etnie maghiară, cât și română. În discursurile rostite de susținătorii săi, Cseke a fost lăudat îndeosebi pentru activitatea sa de ministru al Sănătății, anunță newsin.

„Am fost manager al Spitalului Județean când a venit trenul cu bani de la București. În 20 de luni de mandat al domnului ministru Cseke, în Bihor au ajuns 20 de milioane de euro, s-a reușit reabilitarea a opt secții ale Spitalului Județean și reabilitarea în întregime a Spitalului Municipal Oradea”, a spus fostul manager al Spitalului Județean Oradea, Carmen Pantiș.

Membru al echipei de susținători ai lui Cseke Attila este și antrenorul Emeric Jenei. „Eu îl sprijin din tot sufletul pe Cseke Attila, l-am selecționat, pentru că Oradea merită să fie pe un loc fruntaș, nu doar în sufletul nostru, acolo unde cu siguranță este, ci printre orașele țării. Attila este suficient de puternic, aș vrea să am în echipă un fundaș central ca el, dar trebuie să aibă în jurul lui și colaboratori buni și i-aș mai cere un lucru: dialog cu orădenii”, a punctat Emeric Jenei.

De altfel, principalul punct al programului său este transformarea municipiului Oradea într-un centru regional, administrativ, educaţional, medical, cultural, sportiv, economic şi turistic. La finalul discursului său, Cseke a precizat că nu se va regăsi pe lista de consilieri ai UDMR pentru Consiliul Municipal Oradea, deci nu vizează fotoliul de viceprimar.

”Nu candidez şi nu mă voi regăsi pe lista de consilieri locali şi nu voi fi în niciun caz viceprimarul oraşului Oradea. Eu candidez pentru o funcţie de primar şi vreau să fie clar că nu există alte tipuri de înţelegeri politice. Am un program pentru funcţia de primar şi nu pentru o altă funcţie, am o viziune care poate fi pusă în aplicare numai de pe poziţia de primar”, a conchis Cseke Attila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel