CSA Steaua nu renunţă. Promovarea în Liga a treia, la a treia încercare

CSA Steaua
CSA Steaua

CSA Steaua a ratat promovarea in Liga 3 de doua ori consecutiv, dar şefii clubului au planuri mari si visează la transferuri de marcă. Asta deşi momentan nu au antrenor, după ce Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan au demisionat de la cârma echipei. 

"Ca jucători, ţinem legătura cu Marius Pena şi o să-i mai facem o propunere din nou pentru sezonul care urmează. În acelaşi timp, sper ca din colaborarea noastră cu Academia Hagi, dacă Gică Hagi va accepta, bineînţeles, am putea să ne gandim şi la jucători de la Academia Hagi pentru că, din acest punct de vedere, condiţiile noastre sunt asemănătoare de joc, backgroundul e stelist şi cred că ne poate ajuta şi sfătui, fără doar şi poate", a declarat Comandantul Clubului Sportiv al Armatei, colonelul Pompiliu-Bixi Mocanu. 

CSA Steaua a ratat din nou calificarea la barajul pentru promovarea în Liga III, după ce a fost învinsă de Carmen Bucureşti în meciul decisiv. Ca urmare a ratării promovării pentru al doilea an la rând, Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan au demisionat de la conducerea echipei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel