CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, rezultat final. Meciul anului 2018, pe Arena Națională - LIVE TEXT

CM 2018
CM 2018

Echipa de fotbal Academia Rapid a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-1, formaţia CSA Steaua într-o partidă disputată pe Arena Naţională din Capitală, în cadrul etapei a 23-a a Ligii a IV-a.

Golurile au fost marcate de D. Niculae (minutul 41), Burlacu (minutul 55), Vlada (minutul 60) pentru Rapid şi Predescu (minutul 45+7 pen.) pentru CSA Steaua. Partida s-a bucurat de o asistenţă numeroasă.

Meciul de pe Arena Naţională a fost întrerupt în mai multe rânduri. Prima oară în debutul partidei pentru un minut din cauza fumigenelor şi artificiilor aruncate pe gazon de galeria rapidistă. Apoi, în minutul 25 arbitrul Marcel Bârsan a oprit jocul din cauza violenţelor din tribune produse de membrii celor două galerii. Aproximativ 20 de reprezentanţi ai galeriei CSA Steaua au încercat să ajungă până la galeria adversă din peluza opusă. Suporterii rapidişti au ripostat şi au avut loc ciocniri pe primele rânduri ale tribunei a II-a. Fiind mai numeroşi, fanii rapidişti au respins atacul steliştilor, care s-au retras după câteva minute.

Intervenția jandarmilor

Pentru calmarea violenţelor, jandarmii au folosit gaze lacrimogene şi o parte dintre reprezentanţii galeriei CSA Steaua a părăsit partea inferioară a Peluzei Sud. În timpul incidentelor mai mulţi fani ai celor două echipe au fost reţinuţi de forţele de ordine. Arbitrul Marcel Bârsan a reluat meciul după aproximativ patru minute. De asemenea, după golul 3 înscris de Academia Rapid, un suporter rapidist a intrat pe teren. Ulterior, partida s-a reluat.

Meciul a fost prezentat pe DC News sub formă de UPDATE-uri:

UPDATE 9: Academia Rapid a câștigat derby-ul cu CSA Steaua de pe Arena Națională, scor 3-1! Confruntarea dintre cele două echipe nu a fost lipsită de coregrafii și incidente.

UPDATE 8: Patru minute de prelungiri.

UPDATE 7: Scorul este 1-3 pentru Academia Rapid. Rapidiștii s-au desprins în minutul 60, datorită golului reușit de Vlada.

UPDATE 6: A început repriza a doua.

UPDATE 5: Predescu înscrie din penalty și restabilește egalitatea!

UPDATE 4: G000L Academia Rapid! Daniel Niculae a deschis scorul în minutul 41. 

UPDATE 3: După ce mai bine de zece minute nu s-a jucat deloc, partida a fost reluată. Mai mulți suporteri au fost evacuați după câteva incidente.

UPDATE 2: Meciul a fost întrerupt preț de câteva minute, după ce s-a aruncat cu materiale pirotehnice în teren.

UPDATE 1: A început meciul.

CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID. Derby-ul dintre CSA Steaua şi Academia Rapid, din etapa a 23-a a Ligii a IV-a a Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, va avea loc în data de 14 aprilie, pe Arena Naţională din București.

CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID. Potrivit Brigăzii Rutiere, circulaţia rutieră va fi restricţionată începând cu ora 18:30, cu excepţia RATB, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, pe strada Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, pe Bd. Basarabia, între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău şi pe strada Toni Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond strada Maior Coravu.

CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID. Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să renunţe la maşinile proprii şi să folosească mijloacele de transport în comun, să oprească doar în locurile special amenajate şi cât mai departe de Arena Naţională, să nu claxoneze abuziv şi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri.

CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID. Echipele probabile:

CSA Steaua

ANTRENOR: Ion Ion
Iancu - Băieran, Pădureţ, Sitaru, A. Grigore - Olaru, Vâlcea - Zeciu, Răsdan, Predescu - Mirea
REZERVE: Chiș, Jitaru, Ghiță, Cadolar, Turbatu, Bâtfoi, Camara
ABSENŢI: Zamfirescu, Butoi (accidentaţi)

Academia Rapid

ANTRENOR: Constantin Schumacher
Ciuculescu - I. Voicu, V. Maftei, D. Bratu, Lădaru - Burlacu, Duriță, Ad. Grigore, Goge - D. Niculae, Vlada
REZERVE: Ignat, Dovleac, Boian, Olariu, Al. Iacob, Bărbălău, Stancu
ABSENT: Pancu (accidentat)

[citeste si]

CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID. Rămâneți pe DC News pentru a afla rezultatul final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel