CS U Craiova - Dinamo, CONTROVERSĂ. Olguța Vasilescu se implică în scandalul momentului

Lia Olguța Vasilescu a transmis un mesaj în contextul scandalului privind amânarea partidei dintre CS U Craiova și Dinamo pentru data de 13 martie pe noul stadion Ion Oblemenco. 

Ea a avut o cerere către președintele Federației române de fotbal, Răzvan Burleanu.

"Stadionul de fotbal a fost făcut pentru suporteri! Și ei așteaptă meciul cu Dinamo! Duminică! Nu peste o săptămâna, două sau o lună! Ieri și azi suporterii au venit la stadion să dea o mâna de ajutor pentru deszăpezire. Și au fost dezamăgiți să afle că meciul s-a amânat! Nu-l mai amânați încă o dată, domnule Burleanu! Veniți duminică să vedeți cum arată Craiova într-o zi de meci! Vă garantez că nu veți trăi acest sentiment în niciun alt loc din țară...", a scris Lia Olguța Vasilescu.

Scrisoare către Burleanu

Partida Universitatea Craiova – Dinamo București, din sferturile Cupei României a fost amânată de FRF pentru 13 martie. În acest sens, președintele clubului din Bănie, Marcel Popescu, a transmis o scrisoare deschisă către președintele FRF, Răzvan Burleanu:

"Domnule președinte Răzvan Burleanu,

"Fotbalul trăiește prin suporteri", ne transmite Federația Română de Fotbal printr-unul dintre motto-urile ei, cu care noi, la Universitatea Craiova, suntem perfect de acord.

[citeste si]

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vrem ca reprogramarea derby-ului cu Dinamo să se facă pentru o dată la care cât mai mulți suporteri să ajungă la stadion.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vrem să jucăm meciul cap de afiș al "sferturilor" într-o zi tradițională de fotbal.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vrem să jucăm derby-ul în condiții ireproșabile atât în ceea ce privește confortul jucătorilor cât și pe cel al spectatorilor.

Pentru că și noi credem că fotbalul trăiește prin suporteri, vă rugam chiar în numele lor, al suporterilor, să reprogramați meciul cu Dinamo pentru duminică, 4 martie. Pentru că duminică este o zi de fotbal, nu de lucru, pentru că duminică nu va mai fi cod portocaliu și vremea va fi acceptabilă pentru a face și a asista la sport, dar mai ales pentru că atât gazonul cât și tribunele stadionului Ion Oblemenco se prezintă în condiții excelente pentru găzduirea unui eveniment sportiv de înaltă ținută.

Cu stimă,

Marcel Popescu

P.S. Sperăm că anunțul privind programarea meciului pe data de 13 martie 2018 este doar cu titlul de glumă".

Partida CSU Craiova – Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României, era programată joi, dar a fost amânată din cauza vremii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel