Cristian Stan, primarul din Târgoviște: Guvernul ne-a ignorat. Deficit bugetar fără precedent

Cristian Stan, primarul din Târgoviște, spune că nu a primit niciun ban din partea Guvernului, în ultimul an, în contextul în care lucrările la Stadionul "Eugen Popescu", din apropierea Turnului Chindiei, sunt finanțate 100% de Primărie.

"Finanțarea lucrărilor este asigurată în proporție de 100% de către Primărie. Este foarte dificil să susții financiar o echipă de fotbal de primă ligă (echipa este susținută exclusiv de către Primărie și Consiliul Județean Dâmbovița) și să îi construiești și stadion, în același timp, fiind orașe mult mai potente financiar care nu susțin echipe de Liga 1 (ex: Timișoara, Oradea, Ploiești, Buzău sau Galați) și nu vreau să mă gândesc la ipoteza unui blocaj financiar.

Actualul Guvern pur și simplu a ignorat, mai bine de un an, târgoviștenii, nealocând vreun ban, prin rectificare bugetară, acestui oraș, iar anul acesta ne confruntăm cu un deficit bugetar fără precedent", a declarat Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

Chindia nu a mai evoluat pe stadionul propriu din sezonul 2018-2019. În turul campionatului, roș-albaștrii au susținut meciurile de pe teren propriu la Ploiești și Giurgiu, iar în retur vor disputa jocurile considerate acasă la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, potrivit dbonline.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel