Criză Sănătate. Florian Bodog, replică pentru Iohannis: Culmea ipocriziei

Florian Bodog
Florian Bodog

"Referitor la declarația de astăzi, de la Suceava, a lui Klaus Werner Iohannis, în primul rând, trebuie spus că nu există nicio criză în Sănătate, decât poate în capul candidatului Iohannis, disperat să mai câștige un nou mandat", transmite Florian Bodog, coordonator Departamentului de Sănătate al PSD.


"În al doilea rând, Guvernarea PSD are câteva rezultate certe. De exemplu, majorarea substanțială a salariilor cadrelor medicale. Sau poate și asta o fi tot vreo "fastasmagorie" în viziunea lui Klaus Werner Iohannis... La fel și cea mai mare alocare bugetară din PIB pentru Sănătate sau finanțarea fără precedent acordată pentru dotarea cu aparatură medicală performantă a spitalelor județene și nu numai.

Tot Guvernul PSD a reușit să facă și ceea ce a ratat guvernul de tehnocrați a domnului Iohannis: am realizat primele două secții pentru mari arși din România la Timișoara și Iași. De asemenea, s-a reușit construcția Spitalului în Mioveni (în valoare de peste 68 de milioane Euro). Sunt doar câteva realizări incontestabile, dar, așa cum ne-am obișnuit deja, Klaus Iohannis preferă să ignore realitatea și să repete, ca o placă stricată, aceleași lozinci mincinoase", transmite Florian Bodog.

Raport al Ministerului Sănătăţii

"Aștept ca Ministerul Sănătății să publice un raport complet al activității și al măsurilor realizate în ultimii trei ani pentru a avea imaginea corectă a situației.

În ceea ce privește examenul de rezidențiat, e culmea ipocriziei ca Iohannis să vorbească despre acest subiect. Anul acesta nu s-a organizat încă acest concurs pentru că Iohannis refuză să numească ministrul educației și astfel ține blocat tot sistemul. O fi tot PSD de vină că el a refuzat - prin încălcarea Constituției - să numească ministrul? Deja intrăm în patologic... Cât de lipsit de rușine să fii? Cât Iohannis, din păcate...", transmite Florian Bodog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel