Bogdan Chirieac: Va fi răsturnat. Aici avem un DEZASTRU

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac explică ce se va întâmpla după data de 15 mai când s-ar putea relaxa măsurile de distanțare socială. 

Bogdan Chirieac a intervenit în direct la România TV unde a fost întrebat ce va urma după data de 15 mai. Iată răspunsul analistului politic:

”După data de 15 mai vom avea COVID-19 și o criză economică așa cum nu s-a mai pomenit. Atât în România, cât și în străinătate. Și boala, molima și criza economică. Aceasta va duce automat la foamete. Eu nu m-am așteptat ca în SUA, conform declarațiilor de la Washington, 30 de milioane de oameni suferă de foame acum, adică 10% din populația Americii. Avem de-a face cu fenomene înspăimântătoare în perioada următoare. 

Autoritățile medicale au acționat excelent în România

Specialiștii au fost conduși bine de Nelu Tătaru și Marcel Vela. Nu aveți ce spune. Raed Arafat e de sine stătător, dar el împreună cu toți specialiștii, cu Streinu Cercel, cu Horațiu Moldovan, cu profesorul Rafila, cu cei care au fost acolo și pe care i-am văzut și care au luat deciziile au acționat impecabil. Numărul deceselor în România este sensibil mai mic decât în alte state europene. Situația s-a ținut sub control. Partea de specialiști în opinia mea, alături de medici, cadre medicale, sunt eroii noștri ca să zic așa, și nu îi uitați vă rog din suflet pe vânzătorii de la supermarket, care zi de zi dau piept cu molima ca să poată servi populația, cu tot respectul pentru conducerea lanțurilor de alimente din România, de supermarketuri și farmacii. În România nu s-a rupt lanțul de aprovizionare în farmacii și în supermarketuri. Avem mulți eroi, oameni care și-au făcut datoria într-o manieră impecabilă în această țară”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Moțiune de cenzură pentru Ludovic Orban

În cadrul intervenției televizate, Bogdan Chirieac a vorbit și despre o moțiune de cenzură pe numele lui Ludovic Orban, dar și despre cât timp va dura criza economică.  

”În opinia mea, domnul Orban va fi răsturnat printr-o moțiunea de cenzură după 1 iunie. Aici avem un dezastru. Este vorba despre un dezastru economic. Fără viziune, fără logică, fără dialog. De altfel, această lipsă de dialog, din nefericire, am mai văzut-o și la președintele Iohannis. Sunt convins că dânsul va reveni. Relansarea economică a țării noastre, să nu ne băgăm degetul în ochi, va dura 2-4 ani. Nu revi după această criză bătând din palme. Ne amintim de criza din 2009. Ea a fost resorbită deabia din 2012. Și aici vom avea 2-4 ani de criză economică majoră ce sperăm să fie resorbită la un moment dat. Pentru asta ai nevoie de un program economic la care să acceseze toate partidele politice din România. Ai nevoie să sprijini agricultura, ai nevoie să dai drumul la lucrări în infrastructură, ai nevoie să faci ceva să-i păstrezi pe românii care au venit și nu au slujbe în occident, că și occidentul e în criză, să-i folosești ca forță de muncă și să își refacă viața în interiorul țării”, a completat Bogdan Chirieac.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel