"Criza abia acum începe în România". Vezi explicația

Adevărata criză financiară și economică din România abia ar începe. Analistul economic Ilie Șerbănescu susține că începe criza din sectorul privat, ceea ce-și va pune amprenta asupra economiei României.

Ilie Șerbănescu a spus, duminică, la Antena 3, că "Părerea mea persoanlă este că, în România, criza abia începe, pentru că începe această criză în sectorul privat".

Analistul economic a adăugat că "De 20 de ani, are loc un transfer masiv de la stat la privat, pe mai multe căi, privatizarea e doar o parte micuţă, cea mai mare parte e vizibilă prin relaţiile pe care statul le are cu sectorul privat din punct de vedere economic", potrivit pesurse.ro. Ilie Șerbănescu este de părere că există firme private datorită statului, care le oferă un mediu prielnic. El subliniază că "Privaţii o vor duce mai greu, pentru că nu vor mai avea de unde să-şi tragă seva, de la stat".

Analistul a mai susținut că o sută de mii de societăți au intrat în insolvență în ultimii ani. A adăugat că, în România, sunt șase sute de mii de firme active.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel