Critici dure aduse de liderii PSD lui Mircea Geoană. Ascultă ce spun Iliescu, Năstase, Dragnea și Savu

mircea_geoana_exclus_psd
mircea_geoana_exclus_psd

În câteva înregistrări audio obținute de RTV, Iliescu, Năstase, Dragnea și Daniel Savu îl critică dur pe Mircea Geoană, în ședința Comitetului Executiv.

Ion Iliescu l-a pus la zid pe Geoană în şedinţa Comitetului Executiv al PSD de marţi, în care s-a decis excluderea senatorului din partid. Iliescu s-a pronunţat fără rezerve pentru ca senatorul să fie dat afară din partid.

"Experienţa mea cu domnul Geoană a început cu un moment de tristeţe pentru mine. Trimis ambasador în Statele Unite de către mine, în funcţie, la câteva luni, am pierdut. A fost prima mea înfrângere în istoria la care am participat, în toate alegerile la care am participat. În 96, am pierdut. Primul ambasador care s-a grăbit să trimită o scrisoare de felicitare noului preşedinte, Emil Constantinescu, a fost Mircea Geoană.

Adrian Năstase i-a reproşat lui Mircea Geoană, în şedinţa CEx, că nu a înţeles miza discuţiilor din PSD şi că nu a dovedit că este un om de echipă prin refuzul de a fi înlocuit de la şefia Senatului.

Liviu Dragnea: ”N-am crezut în anii în care am muncit, că o să ajung să fiu numit, într-un comitet executiv, nesimțit de Mircea Geoană. Să aud cuvinte ca unii dintre noi i-am făcut pantofii. Eu nu-mi amintesc să-i fi făcut pantofii, dar știu că am fost alături de el în momentele grele și nu au fost puține.”

Daniel Savu a vorbit de faptul că Mircea Geoană nu mai are susținere în teritoriu, mai exact în județul Prahova, unde Geoană are ”unainimitate împotrivă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel