Critici din PNL la adresa lui Bulai după Revelionul de la TVR

Theodor Stolojan a intervenit în scandalul care a urmat în spațiul public după declaraţiile făcute de deputatul USR Iulian Bulai cu privire la programul de Revelion al Televiziunii Române, în care protagoniştii Mugur Mihăescu şi Dan Bittman au ironizat autorităţile. 

„Face parte din același registru de umor interesant, plăcut, care nu aduce atingere ca să spunem așa la demnitate, iar o persoană publică, cum este și președintele României, sau ministru, sau primar, trebuie să accepte că poate fi subiect de umor în România. Mi se pare o exagerare ceea ce propune acest președinte de Comisie Culturală”, a spus Theodor Stolojan, într-o înregistrare transmisă, luni după-amiază, la Antena 3.

Și Ministerul Sănătății a reacționat după programul TVR de Revelion 2021.

„Astăzi, 4 ianuarie 2021, Ministerul Sănătății a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului analiza și impunerea măsurilor necesare, în conformitate cu prevederile legislative, pentru două comunicări publice difuzate în sfera vizualului care instigă la încălcarea și nerespectarea măsurilor de protecție sanitară necesare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus și protejarea sănătății comunității. De asemenea, Ministerul Sănătății dezaprobă producția care a fost promovată de Societatea Română de Televiziune (TVR) în noaptea dintre 31 decembrie 2020 și 1 ianuarie 2021 și care prin discurs, mimică, mesajul transmis instiga la nesupunere a publicului față de măsurile de protecție luate de autorități. MS solicită păstrarea unei informări corecte și bazate pe adevăr, în interesul public și îndeamnă la respectarea, în continuare, a tuturor măsurilor de protecție și igienă stabilite pentru limitarea infecției cu SARS Cov-2", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel