Cristoiu: Ponta va fi președintele României

ion-cristoiu-dece
ion-cristoiu-dece

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, în ediția de luni a emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv, că "domnul Victor Ponta va fi preşedintele României. Dacă pierde o să-l apăr, dacă câştigă am să-l înjur".

"Principala obiecţie când se aude de Ponta e că nu se poate să fie ales pentru că nu e pe placul americanilor. De când a ajuns premier, Ponta nu are altă grijă decât să crească în sondaje. Americanii au un cult: votul popular. Care-i şmecheria PSD? Să-i convingă pe americani că Victor Ponta are 70 la sută în sondaje şi celălalt 15. Dacă asta e voinţa poporului... Deja şi-a ambalat motoarele. Victor Ponta se pregăteşte de aceste alegeri din 2012. Este o pregătire strategică. Cum şi-a schimbat discursul: unu, Traian Băsescu trebuie respectat, doi, a început să o laude pe Kovesi şi trei, a mulţumit americanilor", a declarat Cristoiu.

Cristoiu a spus că fuziunea dintre PNL și PDL este una "fără preludiu" și i-a dat dreptate lui Crin Antonescu referitor la decizia liberalilor referitoare la prezidențiabilul partidului.

"Degeaba fuzionezi, trebuie să te urmeze electoratul. Acum ei au hotărât aşa: PNL îşi desemnează un candidat prin sondaj. Nebunia din opoziţie! Cei de la PNL vor face un sondaj care să stabilească cine e candidatuL Johannis sau Antonescu, care va intra la bătălie cu Predoiu. Sondajele te ajută, dar decizia despre cine va fi candidat este politică", a afirmat Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel