Cristoiu: Crin Antonescu, devastator electoral. E pericol de moarte

Jurnalistul Ion Cristoiu subliniază cele două mari atuuri ale lui Crin Antonescu. 

Poziția lui Crin Antonescu pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare se clatină. Nu se știe nimic exact, nu se spune nimic, i se face reproșuri, pare a fi incomod. 

Ion Cristoiu a afirmat, în emisiunea ”100 de minute” de la Antena 3, de vineri seară, că ”Un Crin Antonescu pe primul loc rupea PSD-ul.” În ceea ce privește nehotărârea din partid, Ion Cristoiu spune că ”Crin Antonescu îi pune în pericol pe cei doi din fruntea PNL”. 

În ceea ce privește șansele lui Crin Antonescu, chiar la prezidențiale, Ion Cristoiu subliniază: ”Dacă PNL l-ar fi pus candidat la presedinție pe Crin, învingea din primul tur.” În continuare, el afirmă: ”Are două mari atuuri: e singurul președinte de dreapta care se adresează PSD-ului, care are capacitatea de a lua din primul tur din voturile PSD și e un personaj neconsumat”, ce stârnește nostalgie.

În plus, Ion Cristoiu amintește că ”Nu se cramponează de post. Nu uitați că a plecat în urma unui pariu. Este devastator electoral, din punctul acesta de vedere, el e pericol de moarte. Crin Antonescu, din partea PNL, câștigă din primul tur. El ia de la PSD.”

Vezi și: Răzbunare pe Crin Antonescu. Chirieac: În locul PSD, ASTA aș face!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel