Cristi Bîgiu, președinte suspendat CJ, emoționat după cinci luni de arest

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu a ajuns acasă după ce  Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia sa împotriva deciziei Tribunalului Călăraşi prin care era menţinută arestarea preventivă şi a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

VEZI ȘI: Sorina Matei, despre Constantin Boșcodeală: Când l-am văzut, am râs

După o scurtă vizită la sediul Inspectoratului de Poliţie, unde au fost îndeplinite formalităţile legale, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean a mers la locuinţa sa unde va sta în arest la domiciliu.

În faţa blocului, după ce a coborât dintr-o mașină, Cristi Bîgiu le-a declarat jurnaliştilor că este slăbit şi obosit, dar şi emoţionat că îşi vede familia după atâtea luni petrecute în arest.

Întrebat cum este să fie din nou acasă după cinci luni de arest, Cristi Bîgiu a zis: "Este o mare bucurie. Abia aștept să îmi văd familia. Pot să spun că mă bucur să vă văd și pe voi".

"Abia aştept să îmi văd familia. Din câte ştiu, mă aşteaptă şi mama, nepoata mea. Sunt obosit dar şi emoţionat, au trecut trecut cinci luni", a declarat Cristi Bîgiu, la coborârea din autoturism.

Curtea de Apel Bucureşti a dispus punerea în libertate de îndată a inculpatului şi plasarea lui în arest la domiciliu începând de joi. Decizia, care este definitivă, este valabilă şi în privinţa lui Florin Colgiu, arestat preventiv în acelaşi dosar, scrie Adevărul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel