Cristina Pocora: Victor Ponta joacă o telenovelă. Acțiuni de imagine

Cristina Pocora
Cristina Pocora

Fosta purtătoare de cuvânt a PNL Cristina Pocora a vorbit în termeni duri despre candidatura lui Victor Ponta la Președinție. 

"Victor Ponta joacă o telenovelă de un an și ceva! Ba că vrea să fie candidat, ba că nu vrea, ba că va fi, ba că nu va fi. În mod categoric el este candiatul Stângii. Acțiunile sale, sunt acțiuni de imagine după cum vedem. Orice face Ponta este acțiune de imagine", a declarat fosta purtătoare de cuvând a PNL, Cristina Pocora, potrivit paginadepolitică.ro.

Cristina Pocora a menționat că ceea ar conta și mai mult ar fi dacă Victor Ponta n-ar trata fiecare secundă din viața sa de premier și președinte PSD, ca și candidat "ci pur și simplu cu responsabilitatea unui premier și care ar și face lucruri pentru oameni și pentru România".

"Important pentru România, este ca noi s-avem un viitor, că această țară să aibă viitor, s-avem un președinte serios, responsabil, cu viziune ori din punctul meu de vedere, dl Victor Ponta este foarte departe de aceste caracteristici", a apreciat Cristina Pocora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel