Cristina Pocora s-a hotărât. Ce funcție țintește

Deputatul PNL Cristina Pocora și-a stabilit prioritățile și anunță că și-a depus candidatura în competiția internă a PNL pentru funcția de Consilier Județean – Președintele Consiliului Județean Ialomița, deoarece vrea ca "administrația locală să ajute cetățeanul, nu să-l trateze în bătaie de joc".

Cristina Pocora a anunțat, miercuri, pe contul său de socializare că se consideră pregătită să aducă și să impună legea și în Consiliul Județean Ialomița.

Politiciana acuză că Ialomița a stat în loc timp de un sfert de secol din cauza unei administrații clientelare, leneșe și corupte și susține că își dorește ca județul să ajungă ca Sibiul, sau ca, de ce nu, Călărașiul.

De asemenea, deputatul liberal face cunoscut ce țintește cu această funcție pe care o dorește și transmite că proiectul său de candidat va avea ca fundament așteptările ialomițenilor, legate de viața lor, de problemele lor, de viitorul lor.

Ancuța Pocora: Da, m-am hotărât!

"Da, m-am hotărât!
Mi-am depus candidatura în competiția internă a PNL pentru funcția de Consilier Județean – Președintele Consiliului Județean Ialomița.
De aproape opt ani îi reprezint pe ialomițeni în Parlamentul României din calitatea de deputat, dar vreau să mă implic mai mult, direct și eficient în viața comunității.
Vreau ca ialomițenii, tinerii și copii din județ, să aibă un viitor. Așa cum, din calitatea de deputat, am dublat alocația pentru toți cei peste 3,6 milioane de copii din România, de la 42 la 84 de lei, vreau să cresc nivelul de trai al ialomițenilor prin atragerea de investiții, crearea de locuri de muncă, creșterea salariilor, construcția de drumuri, spitale, școli și grădinițe în tot jujdețul.
Consider că acum sunt pregătită să aduc și să impun legea și în Consiliul Județean Ialomița. Consider că, împreună cu ialomițenii, putem face un viitor acestui județ!
Vreau să pun capăt unei administrații clientelare, leneșe și corupte care a ținut Ialomița pe loc timp de 25 de ani. Privesc în jur, la Călărași, la Ilfov și văd că se poate, că lucrurile se mișcă, se dezvoltă. Dar la noi în Ialomița administrașia PSD lucrează mai mult pentru partid și pentru camarila clientelară și aproape deloc pentru cetățeni.
Vrau ca Ialomița să fie ca Sibiul sau ca, de ce nu, Călărașiul. Vreau ca tinerii și copiii din Ialomița să aibă un viitor. Vreau ca Ialomița să ofere locuri de muncă ialomițenilor, vreau ca orașele din Ialomița să fie orașe adevărate, cu tot ce îi trebuie unui oraș nu doar cu taxe și impozite. Da, vreau ca administrația locală să ajute cetățeanul, nu să-l trateze în bătaie de joc!
Proiectul meu de candidat va avea ca fundament așteptările ialomițenilor, legate de viața lor, de problemele lor, de viitorul lor", a postat pe contul săuu de Facebook, Cristina Pocora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel