Cristina Pocora îl demască pe Victor Ponta: Nu are program politic

Cristina Pocora
Cristina Pocora

Cristina Pocora îl atacă pe Victor Ponta spunând că premierul revine cu o nouă idee de a fura idei. Mai mult decât atât, îl acuză pe Victor Ponta că nu are program politic pentru alegerile prezidențiale.

"Victor ‪‎Ponta‬ mai încearcă odată. După ce prima tentativă de a fura idei a eșuat, Ponta revine, cu alte cuvinte. Ba chiar merge mai departe, vine la întâlnire.

În luna iulie Victor Ponta a avut prima tentativă/prima strigare pentru a primi câteva idei pentru programul lui de prezidențiabil. Se oferea chiar să îi sune pe cei care urmau să-i scrie. Eu cred că iminența unui telefon de la Ponta i-a speriat chiar și pe cei care ar fi dorit să-i servească două, trei idei. Toată lumea știe cât minte Ponta, chiar și simpatizanții. Și așa, dl Goe, pardon domnul Ponta, a rămas cu tema nefăcută.

Vine campania electorală și el nu are ‪‎Program‬ și devine neliniștit. Noi ce să mai spunem că este prim-ministru de doi ani nu are niciun program?! P.S. Să vedem cum va arăta încercarea lunii septembrie", a scris Cristina Pocora pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel