Cristina Pocora critică votul pentru Dan Șova, din Senat

Cristina Pocora
Cristina Pocora

Cristina Pocora, purtătoarea de cuvânt a deputaților PNL, a avut o reacție tranșantă, după ce Dan Șova a scăpat de arest, pentru că în Senat nu a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru ridicarea imunității. 

Miercuri, la Senat, au fost 168 de senatori. Au votat 151, dintre care 67 "împotrivă". Nu a fost întrunit numărul necesar de voturi, iar Dan Șova și-a păstrat imunitatea parlamentară. Cererea DNA trebuie să fie votată de 50% plus 1 din numărul total al senatorilor.

"'Scapă cine poate' le spunea Victor Ponta colegilor săi în urmă cu un an. Azi, Dan Şova a fost făcut scăpat prin votul senatorilor PSD, deşi Victor Ponta însuşi a declarat în nenumărate rânduri că PSD nu se va opune solicitărilor Justiţiei. Votul de azi în cazul senatorului Dan Şova dovedeşte încă o dată, dacă mai era necesar, duplicitatea specifică lui Victor Ponta şi partidului pe care îl conduce. Chiar azi-dimineaţă Victor Ponta declara că poziţia sa şi a PSD "este aceea de a nu bloca acțiunile Justiției". Câteva ore mai târziu, exact asta au făcut senatorii PSD: au blocat accesul Justiţiei la Dan Şova. Spre deosebire de PSD, PNL a votat la vedere și favorabil cererile Justiției şi va proceda la fel de fiecare dată, indiferent de persoana vizată", a declarat Cristina Pocora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel