Cristina Pocora, atac fără precedent la adresa lui Victor Ponta

pocora
pocora

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a postat, marți seara, pe Facebook, un comentariu dur la adresa premierului Victor Ponta. Liberalul spune că vede în premier "exact acea atitudine a lui Traian Băsescu".

"Domnule Victor Ponta fac un apel la dumneavoastră: nu mai mințiți!

Din decenţă şi respect faţă de oamenii care au crezut în proiectul ‪USL‬, vă rog să nu mai minţiţi, să nu mai urmăriţi doar jocuri de imagine. Apelul dvs este fals! Acest apel trebuie să-l faceţi în faţa oglinzii către dumneavoastră. Sunteţi singurul care poate pune capăt acestei situaţii prin numirea propunerilor făcute de ‪PNL‬. PNL nu a cerut nimic în plus, nu a cerut nimic de la nimeni ci doar dreptul său", susţine Pocora într-o postare pe Facebook.

"Vă aud cum vorbiţi despre lupta împotriva lui Traian ‪‎Băsescu‬, dar nu aţi luptat niciodată împotriva lui. Daţi PNL-ul afară de la guvernare, rupeţi USL-ul, dar pactul de coabitare merge mai departe! Ba mai mult, văd în atitudinea dumneavoastră exact acea atitudine a lui Traian Băsescu - îi acuză pe ceilalţi exact de ceea ce face el, nu se dă înlături de la nimic pentru a acapara toată puterea în mâinile sale şi ale apropiaţilor, ba chiar am sesizat că aveaţi şi vocea puţin sugrumată, mai că vă venea să plângeţi, ca știm noi cine…",  își încheie comentariul purtătorul de cuvânt al PNL.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel