Cristina Nicolescu, primul Consilier General al Capitalei care s-a alăturat PLR

Cristina Nicolescu a decis să își continue activitatea în cadrul Partidului Liberal Reformator. Fostul lider al grupului PPDD din Consiliul General al Municipiului București a declarat că motivul pentru care a decis să se alăture PLR este dat de faptul că această formațiune constituie un nou proiect, viabil și serios.

"Am plecat dintr-un partid care, indubitabil, în acest moment nu mai reprezintă mult așteptata schimbare pe scena politică din România, în favoarea și în interesul cetățeanului. PP-DD a fost complet dezintegrat de un grup ce se auto-definește drept 'conducerea centrală a partidului" când, de fapt, nu este altceva decât un cerc restrâns de rubedenii care a transformat partidul într-o afacere de familie.

Partidul Liberal Reformator constituie un nou proiect, pe care îl consider viabil și serios. Pe cale de consecință, nu am ales un partid aflat la putere și nici ACL, ci o formațiune nouă și ambițioasă, ai cărei lideri mi-au acceptat ideile și obiectivele politice, pe care deja le susțin și le încurajez fără rezerve', a spus consilierul General PLR.

Citește și: Daniel Fenechiu demisionează din PPDD

Cristina Nicolescu a afirmat că a ales PLR pentru că partide precum ACL sau PPDD au o "atitudine iresponsabilă, ce vă atrage grave consecințe pentru cetățenii Bucureștiului", exemplificând prin situația creată în ședința extraordinară din 30 septembrie a CGMB.

"În ședința din 30 septembrie, în calitate de consilier PLR, am votat "pentru", iar cei ai ACL și PP-DD, din diferite motive și interese, nu au votat un proiect de hotărâre important în procesul de reorganizare al RADET, ceea ce, iată, a condus la oprirea furnizării apei calde în patru sectoare din capitală.

Dacă acești consilieri vor proceda la fel și în continuare există riscul ca sistemul de alimentare centralizată cu energie termică integrat (SACET) să nu se mai realizeze și Bucureștiul să rămână în plină iarnă fără apă caldă și căldură. Este o atitudine iresponsabilă, ce vă atrage grave consecințe pentru cetățenii Bucureștiului", a afirmat Cristina Nicolescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel