Cristina Neagu, strigăt de luptă. Meci de infarct

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Naţionala feminină de handbal a României a reuşit o victorie dramatică în faţa Spaniei, cu scorul de 27-25, marţi seara, la Nancy, în Grupa principală 2 a Campionatului European - EHF EURO 2018 din Franţa.

Tricolorele au obţinut o victorie foarte dificilă în faţa unei echipe deja eliminată din competiţie, după o primă repriză foarte slabă, dar păstrează prima şansă la calificarea în semifinale. Debutul de meci a fost catastrofal pentru România, care avea un singur gol marcat după aproape 14 minute de joc şi era condusă cu 6-1. Româncele care au comis enorm de multe greşeli, unele de debutante, au început cursa de urmărire şi la pauză ibericele aveau doar două goluri în plus, 12-10. România a reuşit egalarea abia în min. 41, 15-15, iar un minut mai târziu a trecut la conducere, cu 16-15. Spania a mai avut o revenire şi a condus cu 17-16, dar România a marcat patru goluri consecutive şi s-a desprins la 20-17 (47). Spania nu a renunţat la luptă şi a rămas mereu aproape pe tabelă, însă România s-a impus în cele din urmă cu 27-25.

Strigătul de luptă al Cristinei Neagu

„Treziți-va odată!" a fost strigătul de luptă al Cristinei Neagru către colegele sale. În repriza a două, România a revenit spectaculos.

Miercuri, un nou meci

Miercuri vor avea loc ultimele partide din grupă, Spania - Norvegia (16,45), Ungaria - România (19,00) şi Olanda - Germania (22,00). Primele două clasate se califică în semifinale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel