Cristina Neagu, postarea zilei. Zeci de reacții

Echipă handbal feminin
Echipă handbal feminin

Cristina Neagu s-a accidentat grav în finalul meciului Ungaria - România.

Cristina Neagu, 30 de ani, accidentată grav în finalul meciului Ungaria - Romania, după un contact cu Szimonetta Planeta, a primit un verdict crunt după investigațiile la genunchi din această dimineață: nu va mai juca în acest sezon și va reveni cel mai probabil abia la vară.

VEZI ȘI Jucătoarea care a accidentat-o pe Neagu, reacție emoționantă

Recent, Cristina Neagu a postat pe Facebook un mesaj emoționant de susținere a echipei de handbal feminin, care va juca duminică cu Olanda, pentru medalia de bronz. 

Mai jos redăm postarea Cristinei Neagu:


"Vă mulțumesc, fetelor! Știu cât de mult v-ați dorit victoria ieri, nu a fost să fie, dar eu am încredere în voi! Mâine ne luptăm pentru medalia de bronz! Hai România! #PentruCris #CN8 #unstoppable#iwillbeback".

Zeci de reacții pe Facebook


Mesajul de susținere al Cristinei Neagu nu a rămas fără reacții, mai mulți internauți exprimându-și admirația pentru jucătoare.

"Omule frumos, modesta, talentata și unica asa cum ești tu, cum vom putea sa îți mulțumim, pentru toate bucuriile aduse noua romanilor, prin ceea ce ai făcut tu pentru noi. Vei rămâne o legenda. Pentru mine, ești unica și nimeni nu va mai fi ca tine. Respect.Sănătate!"

"Intotdeauna ai trecut peste momentele grele si nici de data asta nu va fi diferit! Vei reveni mai puternica si mai motivată pentru ca mai ai inca multe de spus in handbal! Ai tot sprijinul si sustinerea noastră și vom aștepta nerăbdători ziua în care ne vei bucura din nou cu jocul tau! #CN8 #unstoppable", sunt doar câteva dintre mesajele adresate Cristinei Neagu.

CITEȘTE ȘI Cristina Neagu, accidentare. Cătălina Ponor, mesaj

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel