Cristina Neagu, în lacrimi: Sunt tristă, frustrată, dezamăgită

Cristina Neagu s-a întors azi în țară după eliminarea României de la Campionatul Mondial din Germania.

Învinsă surprinzător de Cehia în optimi, România a părăsit Mondialul. Cristina Neagu, cu ochii în lacrimi, a încercat să explice eșecul. Sportiva noastră nu și-a ascuns tristețea, frustrarea și dezamăgirea.

”Am mai vorbit de multe ori despre asta. Eu am încercat de fiecare dată să-mi fac datoria pentru naţională. Şi am făcut-o şi de data asta, cât am putut de bine. Cred că, exact aşa cum am spus că după meciurile din grupă intrăm într-o altă competiţie, acest sistem eliminatoriu pune foarte mare presiune pe echipă şi lucrul ăsta eu l-am simţit imediat. Din vestiar, de la încălzire, din timpul meciului. Am încercat să vorbesc cu fetele, e foarte greu să schimbi lucrurile în momentele acelea.

Din punctul meu de vedere, apărarea a fost marea problemă a echipei noastre la toate meciurile de la acest Campionat Mondial şi am spus după al doilea meci, împotriva Sloveniei, că nu poţi să primesti aproape 30 de goluri şi să încerci să dai cu unul mai mult ca să câştigi meciurile.

Aşa ceva este foarte greu pentru noi. S-a dovedit înca o dată. Dacă scoteam 5-6 mingi în aparare, era un meci chiar relaxant pentru noi şi câştigam la o diferenţă relaxantă şi nu mai trăiam stresul din finalul de meci.

Sunt tristă, sunt frustrată, sunt dezamagită. Au trecut multe ore de la meci, însă nu mi-am revenit, să spun aşa. Mă afectează foarte mult lucrul acesta, pentru că am simţit că avem o atmosferă foarte bună la echipă şi că se putea mai mult. Din păcate, cred că ne-a fost frică să visăm la mai mult” a spus Cristina Neagu, potrivit Telekom Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel