Cristina Neagu, despre nominalizarea pentru titlul de cea mai bună handbalistă din lume

Cristina Neagu, desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, a fost din nou nominalizată pentru această distincție.

Astăzi se încheie votul online al fanilor pentru alegerea celei mai bune jucătoare din lume în 2017 (IHF). Întrebată cât de mult contează titulatura de „cea mai bună din lume", Cristina Neagu a declarat că simpla nominalizare înseamnă foarte mult pentru ea, iar dacă va strânge cele mai multe voturi, cu atât mai bine.

„Ar însemna mult cu siguranţă. Însă şi dacă nu l-aş obţine cred că această nominalizare în sine este o performanţă uriaşă, este a patra consecutivă. Practic, de când am început să joc handbal după acea perioadă lungă de accidentare care m-a ţinut în afara terenului, am fost nominalizată în fiecare an, ceea ce cred că spune foarte mult despre mine.

Neagu, un model și în afara terenului de handbal

Cristina Neagu a fost desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, în 2010, 2015 și 2016.

Interul stânga de la CSM București, pe lângă performanțele remarcabile din teren, se implică în mod constant și în activități educaționale prin sport.

„Faptul că sunt considerată un model pentru copii şi sportivii mai tineri mă responsabilizează cumva să dau ceva înapoi sportului şi vreau să împărtăşesc mai mult din experienţa acumulată în toţi aceşti ani de carieră. Este o datorie a noastră, a sportivilor de top, să împărtăşim ceva celor mai tineri, să ne implicăm în proiecte legate de sport şi care să aducă schimbări în bine în sport. Cred că am o voce care poate transmite mesaje importante şi vreau să fiu o voce puternică a celor care au încredere în mine, a declarat marți Cristina Neagu, la sediul Sports Hub, în cadrul unei conferințe de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel