Cristina Mihaela, de la ''Bravo, ai stil'', spune tot adevărul: ''O să-l țin minte toată viața''

Cristina Mihaela, finalistă la '' Bravo, ai stil'', a vorbit pentru prima dată despre iubitul ei. Cu toate că în timpul competiției Cristina nu a oferit mai mult decât numele acestuia, astăzi, fosta concurentă s-a hotărât să spună tot adevărul.

Ne-am cunoscut la mare, acum mult timp. El avea o plajă, iar eu acolo mergeam. Apoi, ne tot veneam într-un club cunoscut de pe Litoral. Într-o seară, m-a invitat la masă. Şi… aşa a început totul! Ne-am mutat împreună după doar două-trei săptămâni. Avem o relaţie frumoasă. Însă, ca orice cuplu ne mai şi certăm. Aştept să mă ceară. Nu stiu ce mai aşteaptă”, a povestit Cristina Mihaela pentru wowbiz.ro.

(w670)

“Cel mai frumos cadou însă mi l-a făcut la doar cateva zile după ce ne-am mutat împreună. O să-l ţin minte toată viaţa! E o cruciuliţţă pe care mi-o doream. A venit într-o dimineaţă cu bezele, o floare şi o cutiuţă de bijuterii. Eu m-am speriat, am crezut că e inel de logodnă şi nu ştiam cum să reacţionez. Însă când am deschis şi am văzut cruciuliţa am fost impresionată profund. Am purtat cruciuliţa aia la gât de atunci şi până când au început filmările la “Bravo, ai stil!”, a mai adăugat Cristina.

[citeste si]c

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel