Cristiano Ronaldo, transfer la Juventus: Primirea de rege care i se pregăteste

Programul meciurilor luni 25 iunie. foto: facebook / @fifaworldcup
Programul meciurilor luni 25 iunie. foto: facebook / @fifaworldcup

Clubul de fotbal Juventus Torino pregăteşte o prezentare în stil hollywoodian pentru noul său star, portughezul Cristiano Ronaldo, a cărui sosire în Serie A a generat o adevărată isterie în Italia, scrie cotidianul sportiv AS. 

"Cristiano-Mania creşte în fiecare zi în Italia, iar Juventus a pregătit un eveniment cu stil hollywoodian pentru una dintre cele mai importante prezentări din istoria fotbalului: lunea viitoare nu se va vorbi de noua campioană mondială, ci va fi ziua lui CR7 şi punct", scrie AS. 

Publicaţia adaugă că niciun fan al lui Juve nu doreşte să piardă un asemenea eveniment, astfel că oficialii "Bătrânei Doamne" se aşteaptă ca toate cele 41.500 de locuri ale Allianz Stadium să fie ocupate în ziua prezentării lui Ronaldo. 

AS menţionează că, în doar o zi de la anunţul oficial al transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus, clubul torinez a câştigat un milion de "followers" pe reţelele de socializare, în timp ce tricourile cu numărul 7 se vând într-un ritm de unul la fiecare minut. 

Vacanța de dinainte de mutare 

Între timp, atacantul portughez petrece "o vacanţă demnă de un zeu grec" într-un luxos resort din Costa Navarino (Peloponez), alături de familia sa, înainte de a se deplasa la Torino, scrie Gazzetta dello Sport. 

În vârstă de 33 ani, Cristiano Ronaldo a câştigat trei titluri de campion al Angliei şi Liga Campionilor cu Manchester United, sub comanda legendarului manager Alex Ferguson, înainte de a se transfera la Real Madrid, în vara anului 2009, unde a devenit un star planetar. Cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, atacantul lusitan i-a ajutat pe madrileni să cucerească de patru ori trofeul Ligii Campionilor, ultima oară în acest an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel