Cristiano Ronaldo scapă de procesul intentat pentru viol

Un judecător a recomandat respingerea cazului.

Kathryn Mayorga a susținut că Cristiano Ronaldo a violat-o într-o cameră de hotel din Las Vegas în vara anului 2009. Ronaldo a negat aceste afirmații. Un judecător din Nevada a reproșat avocaților lui Mayorga că și-au bazat cazul pe documente sustrase și furate, recomandând respingerea cazului.

Un magistrat federal din Nevada le dă dreptate avocaților lui Cristiano Ronaldo împotriva unei femei care l-a dat în judecată și care a cerut în instanță mai mult decât cei 375.000 de dolari primiți în 2010, în urma unei înțelegeri amiabile, după ce a declarat că starul internațional de fotbal a violat-o în Las Vegas.

În 2018, ea a inițiat o procedură de anulare a înțelegerii inițiale, susținând că aceasta a fost semnată sub constrângere, solicitând daune 75 de milioane de dolari.

Într-o recomandare adresată judecătorului care instrumentează cazul, judecătorul magistrat Daniel Albregts i-a reproșat miercuri avocatului lui Kathryn Mayorga, Leslie Mark Stovall, că și-a bazat cazul pe documente sustrase și furate despre care Albregts a spus că sunt comunicări private între Ronaldo și avocații săi, informează skysports.com.

"Respingerea cazului Mayorga pentru comportamentul inadecvat al avocatului ei este un rezultat dur", a scris Albregts în recomandarea sa către judecătorul districtual american Jennifer Dorsey.

"Dar este, din păcate, singura sancțiune adecvată pentru a asigura integritatea procesului judiciar".

Nu a fost stabilită imediat o dată la care Dorsey să ia în considerare recomandarea lui Albregts.

"Stovall a acționat cu rea credință în detrimentul clientului său - și al profesiei sale", a decis Albregts.

Avocatul lui Ronaldo din Las Vegas, Peter Christiansen, a declarat: "Suntem mulțumiți de examinarea detaliată a Curții în această chestiune și de dorința acesteia de a aplica în mod corect legea și de a recomanda respingerea procesului civil împotriva domnului Ronaldo".

Albregts a menționat că instanța nu a luat nicio decizie conform căreia Ronaldo ar fi comis o infracțiune și nu a găsit nicio dovadă că avocații și reprezentanții săi au intimidat-o pe Mayorga sau că au împiedicat aplicarea legii atunci când Mayorga a renunțat la acuzațiile penale și a finalizat înțelegerea confidențială de 375.000 de dolari în august 2010.

Echipa de avocați a lui Mayorga ar putea încă să conteste recomandarea de respingere a instanței. Aceștia au termen până la 20 octombrie pentru a contesta decizia instanței, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel