Cristiano Ronaldo, probleme cu Fiscul. Cum vrea să scape de închisoare

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo are probleme mari cu Fiscul din Spania. Conștientizând că riscă închisoare, Ronaldo a făcut o propunere.

În acest sens, vedeta celor de la Real Madrid este dispusă să-și recunoască vina și să achite imediat suma de 14 milioane de euro.

Acum, mingea se află în terenul Fiscului spaniol, care urmează să decidă dacă este de acord sau nu cu varianta propusă de portughez, informează Digi Sport.

Autorităţile spaniole îl acuză pe Ronaldo de evaziune fiscală de 14,7 milioane de euro în intervalul 2011-2014, bani proveniţi din sumele obţinute din drepturile de imagine ale starului portughez. În cazul în care nu se va ajunge la un acord, suma reclamată de fisc ar putea creşte chiar şi de şase ori, ceea ce este însă puţin probabil, scrie El Mundo, potrivit sursei citate.

Potrivit dezvăluirilor Football Leaks, Cristiano Ronaldo ar fi ascuns 150 de milioane de euro în diverse paradisuri fiscale, timp de şapte ani, companii paravan. Atacantul portughez ar fi profitat de un sistem elaborat de evaziune fiscală pus în practică de agentul său, Jorge Mendes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel