Cristiano Ronaldo, despăgubit cu 20 milioane euro, după ce i s-a refuzat apariția într-un film al lui Scorsese

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo va fi mai bogat cu 20 de milioane de euro, suma reprezentând despăgubirea pe care o va primi pentru faptul că i s-a refuzat apariția în viitorul film al lui Martin Scorsese, "The Manipulator", informează presa iberică.

Câștigătorul Balonului de Aur 2014 ar fi trebuit inițial să apară în acest film, care povestește viața lui Alessandro Proto, antreprenorul italian care a inspirat personajul principal al best-sellerului "Fifty shades of Grey" ("50 de nuanțe de gri"), relatează Agerpres.

Însă Proto a fost cel care nu l-a dorit pe atacantul lui Real Madrid în pelicula care îi prezintă viața. "Ronaldo este un mare jucător, însă asta nu înseamnă că este regele lumii. Nu-l vreau într-un film despre viața mea. Martin Scorsese este de acord cu mine. Sunt dezolat dacă se simte devalorizat, însă uneori câștigi iar alteori pierzi. Dacă va trebui să-i dau 20 milioane de euro, o voi face cu mâinile mele", a declarat Proto.

În ciuda dezacordului cu producătorii peliculei, Cristiano Ronaldo a acceptat să pună la dispoziție foarte luxosul apartament pe care îl deține la New York pentru turnarea unor scene din acest film.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel