Cristiano Ronaldo, aproape de AS Monaco pentru 100 de milioane €

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Clubul francez cu un buget enorm, AS Monaco, este dispus să facă o ofertă record de 100 de milioane de euro pentru a-l cumpăra de la Real Madrid pe Cristiano Ronaldo, potrivit The Independent.

Ronaldo mai are doar doi ani de contract cu echipa din Madrid, portughezul declarându-se deziluzionat de viața sa pe Santiago Bernabeu, după cei patru ani petrecuți în Spania. Discuții între șefii Realului și cei ai echipei AS Monaco se tatonează de 18 luni, cele două părți întâlnindu-se la începutul acestui an.

Echipa din prima ligă franceză, finanțată de miliardarul rus Dmitry Rybolovlev, a cheltuit 110 milioane de lire sterline pe Radamel Falcao, adus de la Atletico Madrid și cei doi jucători ai FC Porto, James Rodriguez și Joao Moutinho. Magnatul rus este dispus să-i de un salariu de 20 de milioane de euro pe an extremei portugheze.

Zlatan Ibrahimovici a ajuns și el în Franța sezonul trecut, la PSG, unde ia un salariu net între 13 și 14 milioane de euro, încă conducerea clubului din Paris trebuie să plătească o sumă mult mai mare, din cauza supraimpozitării de 75% pe marile averi, impusă de guvernul francez. Monaco nu va avea însă o problemă sub acest aspect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel