Cristian Socol, strategul economic al PSD, arată dovada: Ce uită propaganda ascunsă

Irina Constantin / 06 apr 2019 / 18:25 Salveaza PDF Comentarii
Liderii PSD
Descriere foto: Liderii PSD

Strategul economic al PSD Cristian Socol arată ce uită ”propaganda” cu privire la creșterea economică. 

”Implementarea accelerata a #wageledgrowth s-a finalizat în 2018. Parerile propagandei ascunse prin rapoarte bancare uita sa spuna ca strategia #wageledgrowth presupune creșterea ponderii alocate muncii (remunerarea salariaților) în PIB și nu in mod exclusiv cresteri de salarii asa cum interpreteaza ei. Iar cresterea ponderii remunerarii lucratorilor în PIB vine din trei factori: cresterea productivitatii muncii, creșterea numărului de salariați și creșterea salariilor.

Am explicat de mai multe ori dar ca sa intelegi trebuie sa citesti. In sfarsit. O altă marotă aruncată în public este aceea că #wageledgrowth se referă exclusiv la creșterea salariilor bugetarilor. Din nou fake news și întelegere eronată.

Aveti aici in grafic dinamica masei salariale in sectorul privat - in miliarde euro, date de la Eurostat si AMECO, baze de date ale Comisiei Europene.

Am promis că scoatem românii din cercul vicios al salariilor mici. Mai este de lucrat dar pași importanți au fost deja făcuți.” este mesajul lui Cristian Socol. 

(w670)


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24