Cristian Rizea renunță la candidatura pentru Sectorul 5

Deputatul PSD Cristian Rizea a declarat, vineri, că va renunța la candidatura penntru  Primăria Sectorului 5, precizând că l-a informat pe Liviu Dragnea de această decizie.

Cristian Rizea a mers vineri la Camera Deputaţilor, unde și-a studiat dosarul în care DNA cere arestarea sa. Rizea este acuzat că ar fi primit 300.000 de euro pentru a interveni la RAAPPS în cazul unor retrocedări.

Cristian Rizea le-a spus jurnaliștilor că le cere colegilor din toate partidele să îi studieze dosarul și "să voteze cu echilibru și obiectivitate".

"Vreau să le transmit celor care m-au vrut în această poziție că nu voi mai candida la Sectorul 5 și întrebarea retorică: Nu știu de ce în șapte ani de zile nu am fost chemat niciodată de când există această presupusă faptă, ci doar acum cu două luni înainte de alegeri", a spus deputatul Rizea.

[citeste si]

Cristian Rizea a acuzat că, în ultimele șase luni de zile, a primit numeroase mesaje în care i s-a cerut să se retragă din cursa pentru Primăria Sectorului 5.

"De 6 luni de zile, nu vă ascund, primesc diverse mesaje în mod direct, nu pe telefon sau pe mail, că ar fi fost bine să îmi retrag această candidatură. Nu vreau să politizez, pentru că nu vreau să se interpreteze astfel", a spus deputatul, după ce şi-a consultat dosarul de la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor. Rizea spune că aceste mesaje au venit atât din zona politică, cât şi din afara ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel