Cristian Rizea, ales preşedinte al PSD Sector 5

Cristian Rizea a fost ales, joi, preşedintele organizaţiei PSD Sector 5, în cadrul unei conferinţe extraordinare. Acesta a  precizat că va candida la primăria Sectorului 5, la alegerile din 2016.

"Le mulţumesc celor peste 400 de delegaţi prezenţi astăzi, aici, care m-au validat în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Sector 5. Vin cu o altă atitudine, vin cu un alt mod de a face politică, dovadă că, în două luni, am primit peste 4.200 de înscriere în partid, iar 75% dintre ei nu au mai făcut politică până astăzi. Am decis, în faţa conducerii PSD şi după discuţiile avute cu preşedintele PSD, prim-ministrul Victor Ponta, şi cu preşedintele executiv Liviu Dragnea, să-mi asum şi proiectul politic al candidaturii pentru primăria sectorului 5, în 2016", a declarat Cristian Rizea.

Citește și: Doi parlamentari PSD, excluși din partid

Premierul Victor Ponta nu a mai ajuns la conferință, în schimb  au venit  lăutarii de la trupa Clejanii, care au cântat pe holul Parlamentului, spunând că au venit "pentru a aduce primăvara, cântec şi voie bună".

Miercuri seara,  trei parlamentari au fost excluîi din organizația PSD a sectorului 5 pentru că și-au exprimat intenția de a trece la partidul lui Mircea Geoană. De asemenea, în urmă cu două săptămâni au fost  excluși din organizaţie 8 dintre cei 9 consilieri locali pe care PSD îi avea în Consiliul Local al Primăriei Sectorului 5, pentru că aceştia nu mai făceau demult politica partidului, ci doar cea în interes personal al lui Marian Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel