Cristian Preda știe pe cine va susține Băsescu în PDL

Cristian-Preda
Cristian-Preda

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, că în cazul în Traian Băsescu va reveni de partea democrat-liberalilor, după ce nu va mai avea funcția de președinte, el se va îndrepta spre o direcție clară. Nu va fi susținător al FSN-iștior, ci al reformiștilor. 

Cristian Preda şi ceilalţi susţinători ai Monicăi Macovei, înscrisă în cursa pentru şefia PDL, au fost întrebaţi dacă Traian Băsescu  mai are loc în PDL după ce a spus că ar vrea să revină în politică după ce nu va mai ocupa funcţia de preşedinte.

"Vine la reformişti, nu la FSN-işti. El spune de ani de zile că nu a fost niciodată membru al FSN. Că a intrat atunci când s-a format PD. Sigur vine la reformişti, nu la FSN-işti", a spus Cristian Preda. El a făcut aceste precizări în conferinţa de presă organizată de Monica Macovei după ce aceasta a depus moţiunea "Reformiştii" pentru şefia partidului, moţiune care a fost înaintată Comisiei de organziare a Convenţiei PDL. Alături de Monica Macovei, la eveniment au fost prezenţi Cristian Preda, Teodor Baconschi, Sever Voinescu şi Ionuţ Popescu, scrie Mediafax.

 Convenţia pentru alegerea președintelui PDL va avea loc în 23 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel