Cristian Preda s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară. Ce spune

Europarlamentarul Cristian Preda, suspendat pentru șase luni din PDL din cauza criticilor aduse partidului, s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară. Anunțul a fost făcut, vineri, de consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu prin intermediul paginii de Facebook. 

"S-a alăturat Fundației Mișcarea Populară europarlamentarul Cristian Preda. Azi a fost prezent cu noi la Târgoviște", a scris Sebastian Lăzăroiu pe Facebook. Și Daniel Funeriu a scris pe contul de Facebook "Cristian Preda în Fundația Mișcarea Populară".

Cristian Preda a scris pe blogul personal "Vineri, 7 mai, începând cu 16h30, voi asista la prima reuniune publică a Fundației Mișcarea Populară, la Târgoviște".

Vineri, pentru Agerpres, a declarat că "Da, aşa este, m-am înscris în Fundaţia Mişcarea Populară şi am participat la o primă reuniune a Fundaţiei la Târgovişte, în inima Ţării Româneşti". A adăugat "Am vrut să mă alătur, cât eram membru al PDL, şi mi s-a spus că oamenii politici, cei care au o afiliere partizană, nu pot să intre în primul moment".

Fără demisie din PDL

Cu privire la demisia din PDL a spus "Departe de mine demisia, dar atât timp cât sunt în această situaţie nu văd niciun fel de oprelişte pentru a participa la dezbaterile unei fundaţii. De altfel, şi ca membru PDL, m-am asociat Mişcării Populare, m-am asociat, chiar ca prim-vicepreşedinte PDL, Iniţiativei Civice de Centru Dreapta, deci nu e o incompatibilitate nici între condiţia politică. La Mişcarea Populară puseseră această condiţie, acum nu mai este pusă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel