Cristian Preda, prima reacție după propunerea de excludere din PMP

Europarlamentarul Cristian Preda este la un vot distanță de a fi exclus din PMP. 

Cristian Preda scrisese pe pagina sa de Facebook că s-a folosit de PMP pentru a obține încă un mandat în Parlamentul European. Mai mult, la alegerile prezidențiale 2014, Cristian Preda a susținut-o pe Monica Macovei, nu pe prezidențiabila PMP, Elena Udrea. După primul tur al alegerilor prezidențiale 2014, Cristian Preda a criticat-o dur pe Elena Udrea, pentru scorul obținut. Elena Udrea a ieșit pe locul al patrulea, la o diferență mică față de locul al treilea, al lui Călin Popescu Tăriceanu. Cristian Preda, însă, a considerat că trebuie să-i ceara demisia și să încurajeze o apropiere de Klaus Iohannis. A făcut apel ca prezidențiabilul ACL să fie susținut în turul doi. 

Consiliul Executiv Național al PMP a decis în unanimitate să propună forului superior excluderea din partid a europarlamentarului Cristian Preda. Decizia finală va fi luată de Colegiul Național.

Cristian Preda a reacționat, pe pagina sa de Facebook, acolo unde a și cerut demisia Elenei Udrea de la conducerea PMP: "Singurul meu comentariu la decizia de a fi exclus din PMP, impusă de cea care a luat exact atâtea procente câte i-am spus că va lua: luciditatea și libertatea au un preț. Îl plătesc". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel