Cristian Preda: Maria Grapini sprijină Moscova prin organizarea unei conferințe cu Dan Puric

Europarlamentarul Cristian Preda susține că europarlamentarul Maria Grapini vrea să sprijine operațiunile Moscovei, chiar dacă la nivelul Comisiei Europene s-a decis blocarea campaniilor de manipulare orchestrate de Moscova. 

"Așa cum se știe, în mai multe state membre, ca și la nivelul Comisiei Europene, s-a decis blocarea pe toate căile a campaniilor de manipulare orchestrate de Moscova. Ei bine, unii politicieni români vor, dimpotrivă, să sprijine operațiunile Moscovei. O am în vedere azi pe Maria Grapini. Cunoscută publicului larg pentru precaritatea educației sale și ignorată cu totul la Bruxelles, actuala deputată a plănuit să organizeze la PE o conferință a lui Dan Puric, cunoscut ideolog pro-Putin", a scris, pe contul său de Facebook, Cristian Preda.

"Scandalul nu se oprește aici", susține Cristian Preda, care subliniază că "deputații europeni dispun de mijloace financiare considerabile pentru a organiza conferințe, seminare, expoziții".

Europarlamentarul Cristian Preda susține că ICR finanțează conferința organizată de Grapini și se poziționează împotrivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel