Cristian Preda, JUDECAT pentru "defăimarea României"

Cristian Preda
Cristian Preda

Europarlamentarul Cristian Preda a fost chemat în fața Consiliului de Onoare al ordinului Steaua României, pentru a răspunde unui denunț care reia acuzațiile PSD-ALDE de defăimare a țării.

El a spus că va fi judecat de Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, doctorul Șerban Brădișteanu, Mircea Geoană, fostul director SRI Costin Georgescu și generalul Degeratu.

[citeste si]

"Prigoana a început. Întrucât am criticat în PE guvernele Grindeanu și Tudose, sunt chemat în fața Consiliului de Onoare al ordinului Steaua României, pentru a răspunde unui denunț care reia acuzațiile PSD-ALDE de defăimare a țării.

Mă vor judeca: Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, doctorul Șerban Brădișteanu (da, acela condamnat!), Mircea Geoană, fostul director SRI Costin Georgescu și generalul Degeratu. Consiliul e prezidat de fostul președinte al Academiei, Ionel Haiduc.

Judecata e programată pe 28 martie a.c., la Cotroceni. Mă voi apăra. Nu mă intimidează coaliția corupților. Dincolo de cazul meu, e în joc un principiu: România liberă și europeană trebuie protejată. Sunt convins că am de partea mea nu o formațiune politică, ci cetățenii onești ai acestei țări.

Pentru ei lupt. Vom învinge!", a scris europarlamentarul Cristian Preda pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel