Cristian Preda, JUDECAT pentru "defăimarea României"

Scutaru Cristina / 14 Martie 2018 / 09:24 Salveaza PDF Comentarii

Europarlamentarul Cristian Preda a fost chemat în fața Consiliului de Onoare al ordinului Steaua României, pentru a răspunde unui denunț care reia acuzațiile PSD-ALDE de defăimare a țării.

El a spus că va fi judecat de Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, doctorul Șerban Brădișteanu, Mircea Geoană, fostul director SRI Costin Georgescu și generalul Degeratu.

[citeste si]

"Prigoana a început. Întrucât am criticat în PE guvernele Grindeanu și Tudose, sunt chemat în fața Consiliului de Onoare al ordinului Steaua României, pentru a răspunde unui denunț care reia acuzațiile PSD-ALDE de defăimare a țării.

Mă vor judeca: Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, doctorul Șerban Brădișteanu (da, acela condamnat!), Mircea Geoană, fostul director SRI Costin Georgescu și generalul Degeratu. Consiliul e prezidat de fostul președinte al Academiei, Ionel Haiduc.

Judecata e programată pe 28 martie a.c., la Cotroceni. Mă voi apăra. Nu mă intimidează coaliția corupților. Dincolo de cazul meu, e în joc un principiu: România liberă și europeană trebuie protejată. Sunt convins că am de partea mea nu o formațiune politică, ci cetățenii onești ai acestei țări.

Pentru ei lupt. Vom învinge!", a scris europarlamentarul Cristian Preda pe Facebook.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +37    Negative: -8

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1