EXCLUSIV  Cristian Preda, în PE - vot România, gest incredibil. Ionescu: Să-și dea demisia

Tudor-Tim Ionescu, vicepreședinte al tineretului ALDE care și-a petrecut multă vreme la Bruxelles, în Parlamentul European, la începutul carierei sale, a vorbit despre politicienii care ne reprezintă în această instituție.

El s-a referit, în primul rând, la europarlamentarul Cristian Preda care a cerut, în plenul Parlamentului European, suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul European.

"Mă doare extrem de tare să aud poziții precum ale profesorului Cristian Preda în Parlamentul European. Eu am citit cărțile dânsului în momentul în care eram la Bruxelles. Este un politolog de respectat, dat tu, ca europarlamentar, reprezentant al României, să ceri suspendarea dreptului de vot al țării noastre în Consiliul European? Ar trebui să-și dea demisia. Nu așa reprezinți o țară, făcându-i rău. Și pot să continui și cu alte exemplu: Monica Macovei. Este incredibil. Pe baza viziunii domniei sale asupra României se scriu cărți și se creează poziții denigratoare la adresa țării noastre. Este în interesul fiecăruia să își apere țara. Din fericire, avem și poziții precum cele ale Noricăi Nicolai care nu doar că este apreciată în Parlamentul European, dar este și un apărător foarte puternic al intereselor României", a zis Tudor-Tim Ionescu la interviurile DC News.

Iată răspunsul integral:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel