Cristian Preda, despre Elena Udrea: Uneori îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie. A lipsit de la lecţia modestiei

cristi preda elena udrea
cristi preda elena udrea

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, „a lipsit de la lecţia modestiei“, considerară liderul social-democrat Cristian Preda, care susţine că liderul filialei din Capitală a partidului de guvernământ lasă impresia, uneori, că parcă ar cere un pahar de şampanie în timp ce se află pe Titanicul

Mai mult, Cristian Preda a dezvăluit, într-un interviu publicat în Revista 22, că Elena Udrea a fost lăsată în spate în ultima campanie electorală, ba nici măcar nu a mai fost inclusă, provizoriu, în Guvern tocmai din cauza lipsei sale de credibilitate în ochii electoratului.

Întrebat cum comentează o relatare de presă potrivit căreia Udrea ar fi taxat poziţia sa şi a Monicăi Macovei în partid cu expresia "mucles", Preda a răspuns: „Nu ştiu ca Elena Udrea să fi folosit un asemenea termen, cu totul regretabil. Am remarcat că în ultima vreme se cam grăbeşte cu declaraţiile“, spune Cristian Preda.

„Deunăzi spunea că nimeni nu-i poate cenzura ambiţia de a fi premier sau preşedinte, arătându-se de fapt mâhnită că preşedintele  Traian Băsescu nu îi încurajează planurile de mărire. Mi s-a părut că a întrecut măsura. Preşedintele a susţinut ferm feminizarea personalului politic. Auzind-o, mi-am dat seama că d-na Udrea a lipsit de la lecţia modestiei. A uitat cam repede şi că în campania prezidenţială trecută nu a putut apărea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusă - provizoriu - în Guvern, din cauza lipsei de credibilitate. Uneori îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie. În ceea ce mă priveşte, ce să mai zic? Mi-a propus să o secondez la PDL Bucureşti, iar după trei săptămâni s-a raliat celor care voiau excluderea mea“, afirmă Cristian Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel