Cristian Popescu Piedone, pe listele UNPR, la alegerile din 2016

Oprescu Piedone
Oprescu Piedone

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) la alegerile locale de anul viitor. O spun surse politice pentru Agerpres.

Cristian Popescu-Piedone a dat de înțeles de miercuri că se va îndrepta către UNPR. Când și-a anunțat decizia de a renunța la ALDE, primarul a spus că "pe eșicherul politic este nevoie de o stângă și o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul național și consolidarea statului de drept". 

"Mă leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea. Acum spun că urmăresc interesul național. După venirea mea din concediu, însemnând data de 15 septembrie, voi anunța unde voi candida, pentru a se elimina speculațiile la adresa mea. Anunțul pe care îl voi face privitor la candidatura mea nu îi va dezamăgi pe locuitorii sectorului 4, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată și cărora le voi rămâne fidel în continuare. (...) Nu mă regăsesc în ALDE. Cred că pe eșicherul politic este nevoie de o stângă și o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul național și consolidarea statului de drept. Cu atâtea războaie politice, România stă pe loc. Le urez mult succes colegilor mei care au ales să continue în ALDE, asigurându-i de tot respectul meu, dar eu aleg România", a spus Cristian Piedone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel