Cristian Popescu Piedone a răbufnit din cauza Pasajul de la Piața Sudului

Foto: arhivă
Foto: arhivă

Cristian Popescu Piedone a convocat o şedinţă de urgenţă, miercuri, din cauza lucrărilor de la pasajului de la Piaţa Sudului.

Primarul Cristian Popescu - Piedone și Edilul Șef Interimar al Capitalei, Ștefănel Marin, au convocat o ședință operativă în teren, la care au participat toți factorii implicați în dezvolatarea obiectivului de investiții Pasaj Rutier Piaţa Sudului.

Întâlnirea s-a desfăşurat chiar în incinta organizării de şantier de pe Calea Văcăreşti, cât şi în teren, în zona intersecţiei Niţu Vasile, demersul celor doi edili vizând urgentarea executării lucrărilor şi identificarea unor soluţii care să contribuie la fluidizarea traficului în zona acestui important nod rutier.

Edilul Sectorului 4 şi-a exprimat în mod vizibil nemulţumirea faţă de ritmul extrem de lent în care înaintează proieectul, reproşând faptul că nu se lucrează în sfârşitul de sptămână şi pe timpul nopţii, deşi gravitatea problemelor privind desfăşurarea traficului impune urgentarea finalizării acestui obiectiv.

[citeste si]

„Nu se mai poate să rămânem în acastă pasivitate, eu unul, astăzi, am luat taurul de coarne. Consideraţi ca fiind un ultimatum: domnilor, treziti-vă din somn! Fac un ţel din a debloca mecanismele care îngreunează deciile instituţionale şi vă invit să îmi comunicaţi în modul cel mai direct problemele pe care le întâmpinaţi. Dacă aveţi oprelişti, personal voi merge şi voi bate la orice uşă, în ministere şi chiar la Guvern, oriunde va fi nevoie, pentru a obţine tot sprijinul necesar pentru finalizarea pasajului. Eu reprezint interesele a peste 300.000 de mii de cetăţeni din Sectorul 4, care, deşi nu intră în atribuţiile autorităţii locale, ne trag la răpsundere pentru modul infernal în care se circulă şi disconfortul generat de praful din jurul organizării de şantier.

De astăzi, zilnic dacă va fi nevoie, eu mă voi afla în zonă şi aştept de la toţi factorii implicaţi, comunicare şi colaborare în timp real. Aveţi sprijinul meu şi pe cel al Primarului General Interimar, nu văd ce v-ar mai putea împiedica să treceţi intensiv la treabă. Deviza dumneavoastră nu trebuie să mai fie . De astăzi, cuvântul de ordine va fi ", a spus Piedone într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel