EXCLUSIV  Cristian Pârvan, studiul de securitate: Regulă absolut aberantă

Cristian Pârvan, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România, a explicat, într-un interviu acordat DCNews, care sunt efectele unei prevederi legislative care a intrat anul acesta în vigoare.

Cristian Pârvan, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România, a explicat, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre o regulă considerată de acesta "aberantă" impusă firmelor din România. Este vorba despre obligaţia întocmirii de studii de securitate.

"Nu înţeleg de ce Guvernul nu dă o hotărâre prin care să nu mai oblige firmele private să-şi facă studiu de securitate. De ce trebuie să-şi facă o firmă studiu de securitate? Numai pentru a se extrage profit de la firmele care ştim noi ale cui sunt, de ce sunt şi cine le-a făcut, la concurenţă cu firmele de asigurări.

În toate ţările civilizate, firmele care asigură afacerile, sunt firmele de asigurări. Noi ne luptăm de 4 ani cu această regulă absolut aberantă care s-a tot prorogat şi a intrat în funcţiune.

Iar acum poate să vină oricine să amendeze că nu s-au luat măsuri de securitate. Iată cum Guvernul nu se ocupă de ceea ce-i trebuie mediului de afaceri ci, din contră, dă reglementări care nu fac decât să îngreuneze mediul de afaceri", a declarat Cristian Pârvan.

Urmăreşte declaraţiile sale, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel