EXCLUSIV  Cristian Pârvan, studiul de securitate: Regulă absolut aberantă

Mihai Ciobanu / 19 iul 2018 / 14:59 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cristian Pârvan, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România, a explicat, într-un interviu acordat DCNews, care sunt efectele unei prevederi legislative care a intrat anul acesta în vigoare.

Cristian Pârvan, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România, a explicat, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre o regulă considerată de acesta "aberantă" impusă firmelor din România. Este vorba despre obligaţia întocmirii de studii de securitate.

"Nu înţeleg de ce Guvernul nu dă o hotărâre prin care să nu mai oblige firmele private să-şi facă studiu de securitate. De ce trebuie să-şi facă o firmă studiu de securitate? Numai pentru a se extrage profit de la firmele care ştim noi ale cui sunt, de ce sunt şi cine le-a făcut, la concurenţă cu firmele de asigurări.

În toate ţările civilizate, firmele care asigură afacerile, sunt firmele de asigurări. Noi ne luptăm de 4 ani cu această regulă absolut aberantă care s-a tot prorogat şi a intrat în funcţiune.

Iar acum poate să vină oricine să amendeze că nu s-au luat măsuri de securitate. Iată cum Guvernul nu se ocupă de ceea ce-i trebuie mediului de afaceri ci, din contră, dă reglementări care nu fac decât să îngreuneze mediul de afaceri", a declarat Cristian Pârvan.

Urmăreşte declaraţiile sale, aici:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23